وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ

وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران

وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ

وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران

9 نگاه متفاوت به 9 بازی هفته بیست و پنجم بوندسلیگا

نگاهی متفاوت به بازی های هفته بیست و پنجم بوندسلیگا   

 

نگاه اول (وولفسبورگ2-گلادباخ1): این بازی 3 گل زودهنگام داشت و وولفسبورگ که تمام تمرکز خویش را روی بازی حساس خود در لیگ قهرمانان اروپا گذاشته بود، با دو گل زودهنگام یولیان دراکسلر و ماکس کروزه جلو افتاد و تک گل زیبای رافائل فقط اختلاف را به حداقل رسانید. ماکسیمیلیان آرنولد هر دو پس گل تیمش را به نام خود ثبت نمود تا ستاره بی بدیل این بازی باشد. ویرینیا در این بازی در پست دفاع چپ بازی کرد ولی در بین دو نیمه جای خود را به کریستین تراش داد. گلادباخ نیز با 3 مدافع بازی کرد و بازیکنانی همچون نیکو الودی و هینترگر در ترکیب اصلی حضور داشتند. در 5 رویارویی اخیر این دو تیم، نتیجه مساوی رقم نخورده است.


نگاه دوم (اشتوتگارت5-هوفنهایم1): اشتوتگارت که در این هفته ها یک تیم پر فراز و نشیب بوده، در این بازی در مرسدس بنز آرنا یک توفان به راه انداخت و با درخشش کاپیتان خود جرج نیدرمایر، هوفنهایم بحران زده را در هم کوبید. نیدرمایر به عنوان یک مدافع میانی، در این بازی دو گل زد. فیلیپ کاستیچ نیز یک گل و یک پاس گل را در کارنامه اش ثبت کرد. حضور آرتم کرافتس در نوک خط حمله اشتوتگارت و تعویض کریستین گنتنر در بین دو نیمه از نکات مهم این بازی بود. تیمو ورنر هم که روی نیمکت حضور داشت، پس از رفتن به زمین یک گل زد. هوفنهایم باز هم ترجیح داد که با 3 مدافع بازی کند و مربی این تیم مجبور به انجام دو تعویض زودهنگام شد. ترکیب هوفنهایم در مقایسه با بازی قبل، تغییرات زیادی را متحمل شده بود و شاید همین نکته را بتوان عامل باخت ستگین این تیم دانست. جالب اینجاست که 62 درصد مالکیت توپ در اختیار هوفنهایم بود ولی اشتوتگارت 13 ضربه داخل چارچوب دروازه حریف داشت. اشتوتگارت در 4 رویارویی اخیر با هوفنهایم پیروز نشده بود که بالاخره در این بازی عقده گشایی کرد. همیشه جدال های ها این دو تیم در زمین اشتوتگارت پر گل بوده و در 8 بازی اخیر، حداقل دو گل داشته است. تقابل 5 بازیکن کنونی هوفنهایم با تیم سابق خود و همچنین تقابل آرمین رویترشان کمک مربی هوفنهایم با تیم سابق خود جالب توجه بود. رویترشان در دوران زورنیگر، دستیار وی در همین تیم اشتوتگارت بود.


نگاه سوم (آگزبورگ3-لورکوزن3): دارماتیک ترین بازی هفته در SGL آرنا برگزار شد و آگزبورگ در حالی که با درخشش و هت تریک کو جا چول، 3-0 از لورکوزن پیش افتاده بود، با بازگشت رؤیایی لورکوزن به بازی رو به رو گشت و در نهایت بازی به تساوی 3-3 انجامید. کریم بلعربی با گلزنی خود این بازگشت شیک را کلید زد و گل به خودی کاپیتان پل فرهاگ باعث لرزه انداختن بر اندام تیم آگزبورگ شد تا اینکه در آخرین لحظات بازی، هاکان چالانوغلو که بازوبند کاپیتانی لورکوزن را بر هم دست بسته بود، کار را به تساوی کشاند. در صحنه پنالتی، جفری گوویلیو مدافع هلندی آگزبورگ با کارت قرمز داور رو به رو شد. در این بازی، هونگ جونگ هو مدافع کره ای آگزبورگ در بین دو نیمه تعویض شد ولی فینبوگاسون نود دقیقه در خط حمله حضور داشت و باز هم استافیلیدیس روی نیمکت آگزبورگ نشست ولی در نیمه دوم توانست همچون دومینیک کور در مقابل تیم سابقش به میدان برود. حضور سباستین بوئنیش و یولیان برانت در پست دفاع راست و هافبک راست لورکوزن و همچنین رابی کروز در نوک خط حمله را باید از مهم ترین تغییرات روگر اشمیت در این بازی دانست. تیم آگزبورگ در این بازی حتی یک ضربه کرنر هم به دست نیاورد. در رویارویی های اخیر این دو تیم از سال 2011 تاکنون، فقط یک برد نصیب آگزبورگ شده و سه بازی اخیرشان نیز با سه تساوی 1-1، 2-2 و 3-3 خاتمه یافته است. بدیت ترتیب چهارمین بازی متوالی بدون برد لورکوزن در بوندس لیگا رقم خورد. آگزبورگ هم در 8 بازی رسمی خود در سال 2016، فقط یک برد را به دست آورده و در 10 بازی خانگی اخیر، فقط یک برد داشته است.


نگاه چهارم (برمن4-هانوفر1): برمن در ادامه هفته رؤیایی خود، باز هم یک پیروزی 4-1 را به رهبری کاپیتان کلودیو پیزارو رقم زد. برمن در هر نیمه دو گل زد. فین بارتلز و کلودیو پیزارو در نیمه اول گل زدند ولی تئو گبرسلاسی و زلاتکو یونوزویچ در نیمه دوم دروازه هانوفر نگون بخت را گشودند تا بازگشت توماس شاف به وزراشتادیون، با یک باخت سنگین و خاطره تلخ همراه باشد. پیزار و گبرسلاسی علاوه بر زدن گل، یک پاس گل هم دادند. هیروشی کیوتاکه در این بازی به نوک خط حمله منتقل و هوتارو یاماگوچی نیز در اواخر نیمه اول تعویض شد ولی حضور آدام ژالای هم هیچ کمکی به هانوفر نکرد تا پس از نبردن حریف 3 بازی متوالی، بالاخره برمن طعم برد را مقابل هانوفر بچشد. آنتونی اوجا مهاجم برمن 90 دقیقه روی نیمکت نشست. از آخرین برد هانوفر در زمین برمن، 13 سال می گذرد. در 20 تقابل اخیر این دو تیم، 85 گل به ثمر رسیده و گل آخر این بازی، دویستمین گل رد و بدل شده در رویارویی های این دو تیم در بوندس لیگا بود. کلودیو پیزارو تاکنون 12 گل به هانوفر زده است.

نگاه پنجم (فرانکفورت1-اینگولشتات1): گل زود هنگام موریتز هارتمن از روی نقطه پنالتی باعث شد تا هواداران فرانکفورت در شوک یک باخت خانگی فرو روند ولی مارکو روس در نیمه دوم، این بازی را به تساوی کشاند هر چند که نتیجه مساوی هم برای فرانکفورت تفاوت چندانی با باخت نداشت در نهایت موجب برکناری آرمین فه شد. مارکو فابین که بدون شک بهترین خرید زمستانی بوندس لیگا بوده، پاس گل فرانکفورت را داد. پاسکال گروس بازیکن اینگولشتات هم اخراج شد ولی شاگردان هازن هاتل بیش از 15 دقیقه به خوبی در زمین حریف مقاومت کردند تا بازنده به باواریا برنگردند. بازگشت رگازل و هوشتی به ترکیب اصلی فرانکفورت و تعویض استندرا بین دو نیمه از نکات جالب این بازی بود. اینگولشتات نیز چند تغییر در ترکیب اصلی اش داشت و بازیکنانی همچون کاچونگا و لکس در خط حمله قرار گرفتند تا پس از مدت ها، لکی و لزکانو نیمکت نشین شوند. 64 درصد مالکیت توپ در اختیار فرانکفورت بود ولی این تیم 12 ضربه خارج از چارچوب داشت در حالی که تعداد ضربات داخل چارچوب این تیم، فقط 3 ضربه بود. اینگولشتات در 10 بازی خارج از خانه اخیر بدون برد بوده و هرگز در بازی های خارج از خانه اش در این فصل، بیشتر از یک گل نزده است! فرانکفورت نیز پس از شکست دادن آگزبورگ در سال 2012، در 10 بازی خانگی اخیر مقابل تیم های باواریایی پیروز نشده است. فرانکفورت در 7 بازی اخیر نتوانسته پیروز شود و تا اینجای فصل، بدترین نتایج فرانکفورت طی 17 سال اخیر رقم خورده است. تقابل بنیامین هوبنر مدافع اینگولشتات با برونو هوبنر مدیر ورزشی فرانکفورت و پدرش جالب توجه بود. شاید بتوان این شرایط بد را عامل حضور نیکو کواچ در جشن تولد 117 سالگی باشگاه فرانکفورت دانست.

نگاه ششم (کلن1-شالکه3): معدنچی ها خیلی زود شروع به آتشبازی کردند و با پنالتی هونتلار پیش افتادند. ماکس مایر در روزهای اوج خود، پاس امیل هویبرگ را تبدیل به گل دوم شالکه کرد تا خیال هواداران این تیم آسوده تر شود. حتی گل لئوناردو بیتنکورت هم نتوانست برای شالکه دردسر ساز شود زیرا فرانکو دی سانتو یک دقیقه پس از حضور در زمین و روی پاس دنیس آئوگو، یک گل بسیار حرفه ای را زد تا این 3 امتیاز خانگی برای شالکه قطعی شود. کلن با همان ترکیب قابل انتظار به میدان رفت و شالکه نیز از بازیکنانی همچون بلهندا، هویبرگ، شوف و آئوگو در ترکیب اصلی استفاده کرد ولی کولاشیناچ و سانه نیمکت نشین بودند. جالب اینجاست که در 9 تقابل این دو تیم از سال 2010، هرگز نتیجه مساوی رقم نخورده و تیم شالکه پس از 4 باخت متوالی مقابل کلن، بالاخره این حریف را شکست داد. شالکه در 4 بازی اخیر در بوندس لیگا، بدون باخت بوده و کلن در 4 بازی اخیر، بدون برد بوده است. کلن در 8 بازی رسمی اش در سال 2016 فقط یک بار پیروز شده است.


نگاه هفتم (هامبورگ2-هرتا صفر): دایناسورها با دو گل نیکولای مولر در نیمه دوم، 3 امتیاز بسیار ارزشمند را مقابل یک حریف قدر به دست آوردند. حضور امیر اشپاهیچ، آلبین اکدال، آرتیموز رودنفس و ایوو ایلیچویچ در ترکیب اصلی هامبورگ با نیمکت نشینی یونگ، درمیچ و لازوگا همراه بود. هرتا نیز با ترکیبی قابل انتظار راهی زمین شد ولی بازیکنانی همچون ولادیمیر داریدا و فابین لوستنبرگر بسیار ضعیف ظاهر شده و در اواسط نیمه دوم تعویض شدند. تیم هرتا به قدری بی کیفیت بود که مجموع ضربات داخل و خارج چارچوب این تیم، فقط و تنها فقط عدد یک بود! در 8 رویارویی اخیر این دو تیم، هرگز نتیجه مساوی رقم نخورده است. جالب است که هامبورگ پس از 5 باخت متوالی مقابل هرتا از سال 2012، بالاخره در این بازی موفق به شکست دادن حریف شد. هامبورگ از سال 2012 نتوانسته بود حتی یک گل به هرتا بزند ولی نیکولای مولر در این بازی پس از 495 دقیقه دروازه هرتا را گشود. آخرین گل هامبورگ مقابل در پیروزی 2-1 این تیم در سال 2012 توسط ملادن پتریچ زده شده بود ولی جالب تر اینکه تک گل هرتا در آن بازی را پیر میشل لازوگا مهاجم کنونی هامبورگ زد! هرتا پس از 3 بازی متوالی بدون باخت در بوندس لیگا، طعم شکست را چشید. هامبورگ در بازی اخیرش در بوندس لیگا فقط یک بار باخته است.

نگاه هشتم (ماینتس صفر-دارمشتات صفر): یک بازی بدون گل که چیز خاصی نداشت جز حرکت غیر ورزشی جولیو دوناتی بازیکن ماینتس و کارت قرمزی که داور به او نشان داد تا ماینتس مجبور شود در نیم ساعت پایانی بازی، ده نفره مقابل دارمشتات ایستادگی نماید. حضور جولیو دوناتی، فابین فرای، جان کوردوبا و پابلو دی بلاسیس در ترکیب اصلی ماینتس جالب توجه بود. دارمشتات هم چند تغییر را در ترکیب اصلی اش داشت و بازیکنانی همچون یانگ ورث و رایکوویچ در ترکیب اصلی حضور داشتند. فقط 42 درصد مالکیت توپ در اختیار دارمشتات قرار داشت و این تیم با زدن 2 ضربه داخل چارچوب و فقط یک ضربه کرنر، شباهت زیادی به کبریت بی خطر داشت. ماینتس در 7 بازی اخیرش در بوندس لیگا، صاحب 5 برد شده و دارمشتات سومین تیم برتر این فصل در بازی های خارج از خانه محسوب می شود. 19 امتیاز از 26 امتیاز دارمشتات در بازی های خارج از خانه به دست آمده و ماینتس در 7 بازی خانگی اخیر بدون باخت بوده است. تقابل لئون بالوگان مدافع ماینتس و دیمو واخه مربی دروازه بان های دارمشتات با تیم سابق خود از نکات بارز این بازی بود.

نگاه نهم (دورتموند صفر- بایرن مونیخ صفر): دو غول فوتبال آلمان داربی «در کلاسیکر» را برگزار کردند و در حالی که دورتموند با پیروزی در این بازی خانگی می توانست به طور خیلی جدی تری ادعای قهرمانی در بوندس لیگا داشته باشد، نتوانست نتیجه ای بهتر از تساوی را کسب نمابد. دورتموند 6 تغییر را در ترکیب اصلی اش در مقایسه با پیروزی هفته گذشته مقابل دارمشتات ایجاد نمود. مخیتاریان و رویس پشت سر اوبامیانگ قرار گرفتند و اسون بندر به قلب خط دفاعی منتقل تا زوج هوملس باشد در حالی که نون شوبوتیچ روی نیمکت نشست. حضور اریک دورم و یولیان وایگل در خط هافبک دورتموند جالب توجه بود. در تیم بایرن مونیخ نیز، داگلاس کاستا جایگزین رافینیا در ترکیب اصلی شد و با نیمکت نشینی کینگزلی کومان، جایگزین وی یعنی توماس مولر به میدان رفت. ژابی آلونسو و آرتورو ویدال هم زوج هافبک دفاعی بایرن را تشکیل دادند ولی تیاگو آلکانتارا روی نیمکت نشست. حضور خوان برنات در دفاع چپ و جاشوا کیمیش در دفاع وسط هم جالب توجه بود. فریاد های پپ گواردیولا بر سر کیمیش پس از سوت پایان بازی، تبدیل به جالب ترین سوژه یک داربی بدون گل شد. ماریو گوتزه هم 90 دقیقه روی نیمکت نشست تا فرصت رویارویی با تیم سابقش را از دست بدهد. دورتموند پس از باخت ماه دسامبر مقابل کلن، از 24 امتیاز ممکن در بوندس لیگا، 20 امتیاز را به دست آورده است هر چند که زور زنبورها در این بازی، به بایرن مونیخ نرسید و شاید اگر بایرن کمی خوش شانس تر بود، با 3 امتیاز کامل به باواریا بر می گشت. در 8 تقابل اخیر این دو تیم، دورتموند فقط یک بار پیروز شده ولی شاگردان توخل موفق شدند پس از 3 باخت متوالی مقابل بایرن مونیخ، این تیم را متوقف کنند. 57 درصد مالکیت توپ در اختیار دورتموند قرار داشت ولی به طور کلی، موقعیت های خطرناک بایرن روی دروازه حریف بیشتر بود. جالب است بدانید که در تقابل های این دو تیم از سال 2010 تا کنون در کلیه رقابت ها، تعداد بردهای دورتموند بیشتر از بایرن بوده است هر چند که نتیجه تساوی دو تیم در این بازی، یک نوع برد برای بایرن مونیخ تلقی می شود چرا که شاگردان پپ گواردیولا موفق شدند فاصله 5 امتیازی خود با دورتموند را در صدر جدول حفظ کنند.

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد