بایرن مونیخ شب گذشته موفق شد بارسا را در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ با نتیجه 3-2 شکست بدهد اما این نتیجه برای صعود باواریایی ها به فینال برلین کافی نبود.
بارسا به لطف پیروزی 3-0 دیدار رفت، توانست برای هشتمین بار راهی فینال لیگ قهرمانان شود. در اینجا جنبه های تاکتیکی بازی دیشب را با هم مرور می کنیم:
تاکتیک بایرن مونیخ
پپ گواردیولا تیمش را با همان ترکیب دیدار رفت به میدان فرستاد اما به جای سیستم 2-5-3، این بار از سیستم 2-4-4 استفاده کرد. دومین تغییر مهم در بازی بایرن این بود که آنها این بار با صبوری بیشتری به دنبال رسیدن به دروازه بارسا بودند. برای اینکه بازیسازی از عقب زمین بهتر صورت بگیرد، مهدی بن عطیه و جروم بواتنگ، دو مدافع میانی بارسا، با فاصله از هم، در دو سمت محوطه جریمه بازی می کردند تا ژابی آلونسو بتواند از کمی عقب تر، حملات را رهبری کند.
آلونسو یا با پاس های بلند، مستقیما برای مهاجمان موقعیت سازی می کرد یا با پاس های کوتاه، دیگر هافبک تیم را راه می انداخت. نفوذهای خوان برنات و رافینیا از دو سمت هم به بازی بایرن عرض می داد. فیلیپ لام به عنوان هافبک راست، در همکاری با رافینیا، موقعیت لازم برای ارسال روی دروازه را فراهم می کرد. تیاگو آلکانتارا به عنوان هافبک هجومی، به جلو می رفت تا به بایرن در حملات برتری نفری بدهد.
روبرت لواندوفسکی و توماس مولر زوج خط حمله را تشکیل داده بودند. مولر متمایل به راست بود و با همکاری رافینیا و فیلیپ لام، موقعیت های زیادی را ایجاد کرد. باستین شواین اشتایگر دقیقا پشت دو مهاجم بود و در زمان ارسال ها، خود را به محوطه جریمه می رساند. وقتی بارسایی ها صاحب توپ می شدند، بازیکنان بایرن باید از جلو پرس می کردند؛ کاری که در دیدار رفت هم انجام داده بودند. مولر و لواندوفسکی خط اول پرس را با تحت فشار گذاشتن مدافعان میانی بارسا شکل داده بودند؛ در حالی که باستین شواین اشتایگر باید مانع توپگیری سرخیو بوسکتس می شد. این شرایط در فاز دفاعی بود و لام، تیاگو آلکانتارا و آلونسو وظیفه محافظت از خط دفاعی را برعهده داشتند.
تاکتیک بارسلونا
لوئیس انریکه با همان تاکتیک آشنا و قابل انتظار تیمش را راهی میدان کرد. سرمربی بارسا تیمش را با آرایش 3-3-4 راهی میدان کرد؛ هرچند برنامه تاکتیکی بارسا نسبت به دیدار رفت تدافعی تر بود. انریکه برای اینکه تیمش عملکرد دفاعی منسجم تری داشته باشد، ترجیح داده بود بخشی از زمین را در اختیار تیم حریف قرار بدهد.
این به معنای آن بود که لوئیس سوارز پرسینگ را از یک سوم میانی آغاز می کرد؛ جایی که مدافعان میانی بایرن می توانستند به راحتی پاسکاری کنند اما او با فشار روی ژابی آلونسو مانع رسیدن توپ به خط جلو می شد.
لیونل مسی و نیمار در دو سمت بودند و بوسکتس در راس مثلث میانی بارسا، پشت سر اینیستا و راکیتیچ بازی می کرد. خط دفاعی چهار نفره هم روی یک خط در یک سوم دفاعی بارسا قرار گرفته بود. در زمان مالکیت توپ، بازیکنان بارسا می توانستند با ضدحملات سریع، به دروازه بایرن نزدیک شوند. نیمار با حرکت های عرضی از سمت چپ به مرکز، تلاش می کرد از کندی مدافعان میانی بایرن استفاده کند.
مسی و راکیتیچ هم با اضافه شدن از عقب، به این جابجایی های سریع کمک می کردند. وقتی بارسا صاحب توپ می شد، در میانه زمین توپ را به گردش درمی آوردند اما این کار را با احتیاط انجام می دادند تا در ضدحملات غافلگیر نشوند. به همین دلیل، تنها مسی، نیمار وسوارز بودند که در فاز تهاجمی می توانستند آزادانه با توپ کار کنند.
دنی آلوس و یوردی آلبا، دو مدافع کناری هم از کناره ها اجازه نفوذ داشتند. در میانه زمین، اینیستا و راکیتیچ به نوبت جلو می رفتند تا بوسکتس برای محافظت از خط دفاعی، تنها نماند.
تغییرات تاکتیکی کلیدی
بایرن مونیخ در نیمه اول موقعیت های بهتری ایجاد کرد. آنها از روی توپ های هوایی و ضربات آزاد برای مردان انریکه مشکل ساز شدند اما بارسا به لطف خط حمله زهردارش و همین طور اشتباهات خط دفاعی بایرن، 2-1 پیش افتاد.
در نیمه دوم، هر دو تیم تغییراتی ایجاد کردند که باعث شد بازی به زمین بارسا منتقل شود. مصدومیت سوارز باعث شد تا انریکه، پدرو را راهی میدان کند و به این ترتیب، مسی به نوک خط حمله منتقل شد.
مسی نمی توانست وظایف سوارز را به خوبی انجام بدهد و به همین دلیل، هم در حمله و هم در دفاع، بارسا به اندازه نیمه اول خوب نبود. بایرنی ها بازی را در دست گرفتند و با شایستگی به دو گل رسیدند. مولر به سمت راست خط میانی رفت تا سیستم این تیم به 1-4-1-4 تبدیل شود. این باعث شد تا بایرن در خط میانی برتری نفری پیدا کند و بیشتری صاحب توپ شوند.
این تغییرات باعث شد تا آنها 3-2 پیش بیفتند. آخرین تغییرات دو تیم، تاثیر چندانی در بازی نداشت. نه ژاوی و نه گوتزه و سباستین روده، نتوانستند تغییر ویژه ای بازی ایجاد کنند و بازی با همان نتیجه 3-2 به پایان رسید.
باور کنید اگه مصدوما بودن بایرن له میکرد بارسا رو..
ایالا فصل بعد
در ضمن توی ورزشگاه همه بازیکنان و کادر سرمربی گری رو تشویق کردن
یه سری از دوستان لطفا کارشناس نشن که پپ به درد نمی خوره..
کاش بازی دیشبو تو نوکمپ انجام میدادیم
ولقعا دارم حسرت میخورم که چرا بازی رفتو اینجوری بازی نکردیم
اونقدر خط حمله بارسا و بخصوص مسی رو واسمون غول نشون دادن که از اول بازی بچه ها تو لاک دفاعی فرو رفتن و کلا بیخیال حمله شدن
ولی تو بازی برگشت تازه به خودشون اومدن و فهمیدن که بایرن مونیخن تونستن تا حدودی خط حمله بارسا رو مهار کنن ومسی رو کاملا محو کنن بیشتر از 20موقعیت روی دروازه بارسا خلق کنن
ما بایرنیم ..... من عاششششششششق بایرنم و به این تیم عزیزم افتخار میکنم....
عالی بازی کردیم خسته نباشید بچه ها
ولی جای آرین و فرانک و داوید خالی بود .کاشکی میبودن و آرین و فرانک یه زهر چشمی به خط دفاع بارسا میریختند هتریک میکردند و جشنواره گل به راه می انداختند.سال پیش که حذف شدیم بیشتر ناراحت شدم تا امسال دلیلش اینکه امسال گل زدیم ولی سال پیش نه.
سال بعد سه گانه مال ماست قهرمانی اروپا مال ماست .به امید اون روزی که بایرنو از آلیانز اره نا تشویق کنیم
من همیشه بازی های بایرنو از آلمان نگاه میکنم عالی گزارش میکنند .پیشنهاد میکنم از این به بعد از شبکه 3 نگاه نکنید
بایرن اگه کامل میبود و مصدوم نمیداشت بارسا رو با خاک یکسان میکرد
به نظرم روده تاًثیر گذار بود به بازی سرعت داد.
قوت گرفتن احتمال جدایی ماریو گوتزه از بایرن
شواهد و قرائن به ویژه در دو بازی اخیر بایرن مقابل بارسلونا در نیمهنهایی چمپیونزلیگ حاکی از آن است که ماریو گوتزه دیگر جایی گرچه بایرن در بازی برگشت مقابل بارسلونا برای آخرین شانس صعودش به فینال میجنگید، گواردیولا ترجیح داد مهاجم ملیپوش این تیم و زننده تک گل تیم ملی آلمان در فینال جام جهانی روی نیمکت بنشیند. گوتزه تنها سه دقیقه مانده به پایان بازی وارد زمین شد، زمانی که دیگر مجالی برای اثرگذاری وجود نداشت و بایرن در نهایت از گردونه رقابتها حذف شد.
این حذف برای این بازیکن دردناکتر از هرکس دیگری بود، چرا که در حالیکه مشخص بود شوایناشتایگر و تیاگو توانشان در زمین تحلیل رفته، باز هم گواردیولا تا لحظه آخر صبر کرد و حاضر نشد به گوتزه فرصت بازی بدهد. حتی وقتی فیلیپ لام باید تعویض میشد، به جای وی سباستین روده که هافبک دفاعی است وارد زمین شد. او حتی در دیدار نیمهنهایی جام حذفی مقابل دورتموند هم تنها برای دقایق اندکی اجازه حضور در بازی را پیدا کرد. محافل ورزشی آلمان این مسئله را نشانهای حاکی از مأیوس شدن گواردیولا از این بازیکن میدانند و اینکه این مربی اسپانیایی دیگر نمیتواند به این مهاجم ملیپوش اعتماد کند.
"بیلد" نوشت این نشانهها حاکی از آن است که گوتزه باید تابستان از بایرن جدا شود. گواردیولا در محافل شخصی این موضوع را عنوان کرده و شنیدن آن باعث ناراحتی گوتزه شده است. در تفکرات گواردیولا ندارد.
تابحال واسه حذف شدن خوشحالی نکرده بودیم که اونم از صدقه سریه گاوچرون نصیبمون شد...
بکن بائر:پیروزی بایرن مقابل بارسا،یک موفقیت بود
فرانس بکن بائر، اسطوره فوتبال آلمان، معتقد است علی رغم نرسیدن به فینال چمپیونزلیگ، پیروزی شب گذشته بایرن مقابل بارساکه یک موفقیت برای این تیم محسوب می شود. بایرن شب گذشته موفق شد با نتیجه 3-2 بارسا را شکست بدهد اما به دلیل شکست 3-0 در دیدار رفت، نتوانست راهی دیدار نهایی شود.
بکنبائر به خبرنگاران گفت: بایرنیها بازی را خیلی خوب شروع کردند. ولی بعد از نتیجه 1-1 همه چیز روشن شد. حالا دیگر ما باید 4 یا 5 گل دیگر میزدیم تا به مرحله بعدی صعود کنیم. اتفاق محالی که در شخصیت این جام ممکن به نظر نمیرسید. این بازی و این نتیجه هرچه باشد به نوعی موفقیتی بود که ما همه دلمان میخواست؛ وگرنه درمورد صعود هیچکداممان چنین باوری نداشتیم."
سلام
یه سر به لینک زیر بزنید بد نیست
www.tarafdari.com/خبر/323696/کاریکاتور؛-گواردیولا-هوادار-بارسلونا-در-فینال-لیگ-قهرمانان-اروپا#gsc.tab=0
دیشب واقعا اشکم در اومد غیرت واقعی را تو چهره مولر و لوا باستی میدیدم
به خدا خیلی مردن خیلی افتخار اینا داشتم که توی کشوری به دنیا بیام که از کوچیک گرفته تا کله گندهای صدا سیما دشمن تیمی باشن ولی من عاشقش باشم افتخار میکنم هوادار دو اتیشه این تیم قدرتمند و عزیزم
این اتفاقا نمیتونست در رفت بیفته ؟؟؟؟؟
واقن باید اینهمه اشتباه در رفت میفتاد تا در برگشت تغییر ایجاد شه ؟؟؟؟
این مرحله واقن جای اشتباه نداره
و کاملا عواملش مشخصه
جام بعدی مال بایرنه ...
در دستان ما ارزش و افتخار خواهد یافت بی شک ...
اون عوامل از بین میره و نجیب زادگان باواریا باری دیگر میبرن .... بازهم میبرن و بازهم میبرن ........
اسم ورزشگاه آلیانز آره نا عوض شده، بهش مى کن: فوسبال آره نا.
بچه ها، توپ دقیقه ٣٨ لواندوفسکى کاملاً از خط دروازه بارسا رد شده بود و گل بود.
داور مى تونست گل را قبول کنه.
بازی دیشب خیلی به من غرور داد، بارسا هم فقط به لطف لاشخوری مهاجم هاش تونست گل بزنه دفاع هامون بازم پر اشتباه بودن وگرنه بارسلونا بدبخت بود... شانس هم آوردن. بایرن فوق العاده ست بهترین تیم دنیاست با این همه مصدوم بارسلونا رو بردیم باید به تیممون افتخار کنیم
مطمئنم سال بعد قهرمانیم کابوس تیمای اروپایی بایرن خواهد بود مثه سگ از ما میترسن همین الانم اینجوریه
کجایین رئالیا؟؟؟!!!!! الان بیایین وبلاگ اب بریدیم نسوزین !! بازم ما یه قهرمانی این فصل اوردیم ، شما چه غلطی کردین ؟؟؟؟؟؟ کاپ سهله آفتابه هم نبردین این فصل !!!!
کجایین رئالیا؟؟؟!!!! بیایین دیگه!! تا اون روز میومدین اینجا !!! باز بایرن یه جام برد امسال، شما چه غلطی کردین !!!!؟ جام سهله آفتابه هم برنده نشدین !!!!
قربونت بشم خدا بعضی ها موقع باخت و حذف و مشکلات ماشالا انالیزور های خوبی میشن
رعال پارسال قهرمان حذفی و ارپا میشه با انجلوتی امسال چیچاریتو و رودریگرز و کروس و خسه به همون تیم قهرمان اضافه میشه و هر سه جام رو از دست میدن
اخه عزیزان اسمش فوتباله غیر قابل پیشبینی
رعالیها تو نظرسنجی بیشترشون دوست داشتن با یوه بیوفتن و حذفشون کرد بانوی پیر
بارسا پارسال یه دونه جامم نگرفت امسال شاید ۲ یا ۳ تا بگیره اون به کمک سه مهاجم اصلیش
بایرن سه بازیکن اصلیش و ثابتش مصدومن ، اشنایدر صد در صد اماده نیست( اما بازی برگشت عالی بود ) مارتینزش که یکی از ارکان اصلی فصل سه گانه بود هنوز اماده نیست
نتونسته بیاد با مورد انتقاده
جلو دورموندم خودتون شاهدین ۲ پنالتی صد در صد نگرفت و اخر بازیم پنالتی ها طلسم شده بود
بعضی از اب گل الود میخوان ماهی بگیرن
پپ مربی سواستفاده گری اگه بود وسط فصل که به به و چه چه میزدن میتونس یه تمدید ناز و سنگین بکنه اما گفت انتهای قرارداد تا بتونه دستاوردی داشته باشه
مطمعن باشن پپ بایرن رو تپدیل به یه هیولای فوتبال خواهد کرد که تا چند سال یه پای فینال باشه و انشالا قهرمان