به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، با وجود حضور هر چهار تیم آلمانی حاضر در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا ، کریستین زیفرت، رئیس اتحادیه لیگ فوتبال آلمان گفت بوندسلیگا در زمینه بازاریابی نسبت به لیگ برتر انگلیس ده سال عقب تر است.
بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان سال 2013 با پیروزی دو بر یک مقابل دورتموند در ورزشگاه ویمبلی لندن فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد.در این فصل نیز این دو تیم به همراه شالکه و بایر لورکوزن به مرحله یک شانزدهم پایانی لیگ قهرمانان راه یافته اند.اما زیفترت گفت با وجود این موفقیت، تیم های بوندسلیگا در زمینه بازاریابی یک دهه عقب تر از رقبای خود در لیگ برتر انگلیس هستند.
تیم آرسنال انگلیس ماه ژانویه قراردادی پنج ساله به ارزش 30 میلیون پوند( 36 میلیون و 600 هزار یورو ، 50 میلیون دلار ) برای هر فصل با شرکت تولیدکننده لوازم ورزشی پوما امضا کرد.
زیفرت در گفتگو با روزنامه هاندزبلات گفت :« مطمئنم که بوندسلیگا پاداش عملکرد خوب خود را در اروپا در زمینه بازاریابی جهانی خواهد گرفت.اما امضای قرارداد چند میلیون دلاری پوما با آرسنال که از تیم های لیگ برتر انگلیس است تفکر برانگیز است.به همین دلیل است که باید بگوییم بوندسلیگا در زمینه بازاریابی بین المللی ده سال از لیگ برتر انگلیس عقب است.»
هر دو تیم آلمانی بایرن و هرتابرلین به تازگی از امضای قراردادهایی با شرکت های حامی مالی خبر داده اند.
این در حالی است که بایرن مونیخ 110 میلیون یوروی دیگر از شرکت آلیانز دریافت خواهد کرد و تیم هرتا برلین قراردادی 61 میلیون و 200 هزار یورویی با شرکت سرمایه گذاری آمریکایی کی کی آر امضا کرده است.
زیفرت با مثبت توصیف کردن امضای چنین قراردادهایی گفت : « به عقیده من ، چنین تعهد مالی می تواند هدفمند باشند. به هر حال، بوندسلیگا هم از نظر مالی و هم از نظر عملکرد ورزشی از قویترین لیگ های حرفه ای جهان است.»
وی در عین حال درباره امضای قراردادهای کلان با سرمایه گذارانی که ممکن است ناگهان سرمایه خود را از باشگاهها خارج کنند هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، در حال حاضر تدابیر حفاظتی نیز در آلمان در این خصوص اتخاذ شده است. از جمله این تدابیر می توان به قانون « 1+50 » اشاره کرد که به موجب آن باشگاهها باید برای جلوگیری از کنترل سرمایه گذاران بر باشگاه سقف مشخصی برای میزان سرمایه گذاری حامی مالی خود تعیین کنند.برای مثال شرکت های آئودی، آدیداس و آلیانز هر یک در تیم بایرن مونیخ نه درصد سهم دارند و بقیه سهام این تیم از آن اعضای باشگاه است.
لیگ تجاری که تیم ملی اون کشور اصلا مقامی نیاره یه قرون ارزش ندارهابراموویچ و پولدارای عرب دارن با فوتباله انگلیس تجارت می کنن وتیم ملی حاصل لیگشون که چکیده لیگشون و نشونه قدرته لیگه هیچ مقامی نمییاره نشونی از ظواهره لیگ انگلیس داره بنظرم لیگه المان تجاری نیست و قویه چون تا چند سال دیگه تمامه مقامای دنیا واروپا از ان المان و تیمهای باشگاهیش می شه حتی بنظرم با فیناله تمام المانی باشگاهها این پروسه شروع شده